Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANAMUR'DA İÇME SUYU HATLARI VE YOLLARDA YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

        SERHAT DEMİRİZ

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Anamur ilçesinde içme suyu hatları ve yollarda yenileme çalışmaları sürüyor.

        Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Başkan Kocamaz ile yaptığı görüşmeler sonrası Anamur'da içme suyu hatlarının değişmeye başladığını ve Mersin şehir merkezinde gerçekleştirilen sıcak asfaltın Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi ekiplerince Anamur'da da yapılacağını kaydetti. Karaçukur, Korucuk, Ovabaşı, Gercebahşiş Mahalle yollarının asfaltlandığını kaydeden Türe, Emirşah- Ovabaşı grup mahalle yollarının da asfalt çalışması için hazırlandığını söyledi.

        Anamur Ticaret ve Sanayi Odası önünde başlayan içme suyu yenileme hatları Üçyol istikametine doğru devam edecek. İçme suyu hatlarının yenilenmesinin ardından da Üçyol, Tahsin Soylu Caddesi ve Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Pazaryeri istikametindeki yollar sıcak asfalt ile kaplanacak.

        Kalınören ve Akarca mahallelerinde Meski Anamur Şube Müdürlüğü tarafından tamamlanan içme suyu yenileme hatlarının ardından parke ve asfalt yolların sökümüne başlandı. Su hatları yenilenen bölgede zeminin hazırlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması da başlayacak.

        Anamur Meski Şube Müdürlüğü içme suyu hatlarının yenileme çalışmaları sürüyor.

        (SRT-Y)

        09.09.2015 14:49:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler