Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURHANİYE'DE BAŞKAN UYSAL ENGELLİLERİ KABUL ETTİ

        FATMA TALAY

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Belediye Başkanı Necdet Uysal'da Türkiye Sakatlar Derneği üyelerini kabul etti.

        Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar ve yönetim kurulu üyeleri Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal'ı ziyaret etti. Başkan Uysal'a çiçek veren Gürsel Vardar, engellilerin isteklerini içeren bir dosyayı da Başkan Uysal'a takdim etti. İlçede, kamu yararına çalışan 9 dernekten biri olduklarını anlatan Vardar, kullandıkları binanın yıkılacağını ve kendilerine yeni yer tahsis edilmesini istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, her zaman engelli vatandaşlara yardımcı olduklarını anlattı. Yer sorununu çözmek için de çalışma yapacaklarını bildiren Başkan Uysal, ilçede Burhaniye Engelleri Aşıyor adlı bir projeyi de hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Uysal, proje için 1 milyon 200 bin liralık destek sağlandığını belirterek, projenin iki yıl içinde bitirilmiş olacağını söyledi.

        (FT-EME-

        03.12.2015 16:02:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler