Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ GÜZELOĞLU, DÜNYA ŞAMPİYONLARINI KABUL ETTİ

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karate Dünya Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları makamında kabul etti.

        Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gençlik ve Spor Kocaeli İl Müdürü Muzaffer Çintımar ile Karate Dünya Şampiyonası'nda dereceye girerek Altın madalya kazanan Ömer Abdurrahim Özer, gümüş madalya kazanan Eda Eltemur ve antrenörler Şener Eltemur ile Timur Doğan'ı makamında kabul etti. Vali Güzeloğlu, Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yapılan dokuzuncu Dünya Ümit, Genç ve 21 yaş altı Karate şampiyonasında dereceye giren sporcular ve antrenörlerini tebrik ederek, onlara altın hediye etti.

        Dereceye giren sporcular ile bir süre sohbet eden Vali Güzeloğlu, "Bu güzel ve anlamlı günde hem şampiyonlarımızı, hem ailelerini, hem de onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Türkiye'nin her alandaki büyük ve iddialı yürüyüşüne spor alanlarında da çok önemli katkılar sağlayan genç sporcularımızı kutluyorum. Finalde bayrağımızı göndere çeken ve İstiklal Marşımızı herkese dinleten bu genç sporcularımızın herkese örnek olmasını diliyorum. İddiamız her alanda en önde ve en başarılı olmaktır. Spor, uluslararası birleştiren, buluşturan, barışı ve kardeşliği geliştiren ve şüphesiz ki başarılarıyla her kesimde yankılanan bir olaydır. Son dönemde Kocaelimiz Türk Milli Takımının adeta bel kemiğiydi. Gençlik Spor İl Müdürümüzü, tüm yöneticilerimizi ve destek olan ailelerimizi tebrik ediyorum. İnşallah madalyalarını hep en iyisine taşıyacaklardır" dedi.

        (DA-GY-Y)

        03.12.2015 16:11:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler