Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ'A 10 MİLYONLUK YATIRIM

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL değerinde iş makinesi satın aldı.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca yol bakım ve onarım çalışmalarında kullanılacak iş makineleri sahilde halka tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediye görevlileri ve vatandaşların katıldığı tanıtım töreninde iş makineleri hizmete alındı.

        Programda, belediyenin yatırımlarıyla ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kendilerinden önceki dönemden çok sağlıklı ekipmanlar teslim almadıklarını söyleyerek, "Teslim aldıklarımızla, 2014'ün sonuna kadar, 2015'in başına kadar bir miktar çalışma yaptık. Ama sonrasında yeni ekipmanlar takviyesiyle güçlü bir ekip haline geldik. Bugün, 10 milyon liralık bu yatırımı da devralıyoruz. Bütün bu yeni iş makineleri, köy yollarımızın, sokaklarımızın bakım ve onarımı için kullanılacak" dedi.

        "MART 2019'DA SÖZLERİMİZİN TUTULDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ"

        Fen İşleri'nde bulunan, günlük 350-400 ton kapasiteli asfalt şantiyesinin de ömrünü dolduğunu belirten Albayrak, "Günde iki bin ton asfalt üretecek yeni bir asfalt şantiyemizi, Allah kısmet ederse, Aralık ayının ikinci haftasında açmayı düşünüyoruz. Bizim de iş yapma kapasitemiz artmış olacak. Bu makinelerle birlikte, yazın asfalt ve yol bakımı, yol onarımı, kışın da karla mücadele edeceğiz. Her türlü hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Mart 2019'da sözlerimizin tutulduğunu göreceksiniz. Bu ekipmanlarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

        TOPLAM 53 ADET İŞ MAKİNESİ ALINDI

        Öte yandan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nce alınan 10 Milyon 504 Bin TL değerindeki 53 adet iş makinesi hizmete girdi. Araçlar arasında 6 adet 18-26 damperli mıcır serme kamyonu, 7 tane çift kabinli 18-32 model kamyon, 15 adet 18-38 model çekici TIR, 10 adet Tournoe Courier minivan araçlar ve 1 adet minibüs, 3 adet kabinli toprak silindir, 1 adet lastik tekerlekli yükleyici ve 4 adet kanal kazıcı yükleyici, Komatsu greyder yer alıyor.

        (KS-MK-Y)

        03.12.2015 17:13:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler