Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇERKEZKÖY OSB'DEN ÖĞRENCİLERE YANGIN EĞİTİMİ

        AHMET KARDEŞ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB), öğrencilere yangın ve çevre eğitimleri veriyor.

        Öğrencilerde çevre ve yangın bilinci oluşturmayı amaçlayan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB), 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde 23 okulun 3. sınıf öğrencilerinden yaklaşık bin 150 öğrenciye yangın eğitimi, 21 okulun 7. sınıf öğrencilerinden yaklaşık bin 50 öğrenciye ise çevre eğitimi vermeyi planlıyor.

        Eğitimler kapsamında, ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çevre Atık Kontrol Şefi Yunus Doğan tarafından 7. sınıf öğrencilerine çevre eğitimi verildi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitimde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, "Çevre ve yangın eğitimine önem veriyoruz. Öğrencilerde de bu bilinci oluşturabilmenin gayreti içerisindeyiz. Öğrencilerin buradan öğrendikleri bilgileri normal hayatlarında uygulamalarını istiyoruz. Tüm öğrencilere başarılar diliyoruz" dedi.

        Doğan, çevre ve çevrenin korunmasındaki öncelikleri anlatırken, eğitimin ardından öğrenciler Çerkezköy OSB Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesislerini gezdi.

        Öte yandan, eğitimler kapsamında 3. sınıf öğrencilerine de, ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu tarafından yangın eğitimi veriliyor. Terzioğlu öğrencilere yangın ve yangından korunma konusunda bilgiler verirken, ÇOSB itfaiye birimini ziyaret eden öğrenciler, eğitimde öğrendiklerini uygulamalı olarak görme imkanı buldu.

        Eğitimlerin 2016 yılının Mayıs ayında sona ereceği belirtildi.

        (MK-MK-Y)

        04.12.2015 12:46:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler