Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YENİ VERSİYON KASALI DAVULCU

        YAŞAR ARDA

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'deki Esnaf Sarayının tam karşısında yıllardır davul çalan, ayrıca sokak müzisyenlerine eşlik eden Ömer Sağ'ın hemen önündeki para kasası görenlerin ilgisini çekiyor.

        Mihalgazi ilçesi Karaoğlan köyünden olan 51 yaşındaki Ömer Sağ, hayatını yaptığı farklı işlerle kazanıyor. Halen bekar olan Ömer Sağ, pazarcılıktan balıkçılığa hemen hemen her işe koşup günlük nafakasını çıkarıyor. Bazı günlerde şehir içinde davuluyla piyasaya çıkan Ömer Sağ, sempatik tavırları ve güler yüzüyle vatandaşların da sevgisini kazanmış durumda. Ömer Sağ'ın ilgi çeken bir yönü de davulunu dinleyen vatandaşların para attıkları seyyar kaza. Metalden yapılmış iki katlı kasa oldukça dikkat çekiyor.

        Sokaklarda davul çalarak kazandığı paralarının çalınmasını önlemek için bu yöntemi bulduğunu belirten Ömer Sağ, paralarının güvenliğini sağladığı için hayatından oldukça memnun görünüyor. Bazı vatandaşlar da kasayla başlayan bu yeni versiyon para toplama olayının, gelecekte pos makinesiyle devam edebileceğini esprili bir şekilde dile getiriyor.

        (YA-MET-Y)

        06.04.2016 12:38:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler