Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE GİYSİ YARDIMI YAPILDI

        MALATYA (İHA) - Battalgazi Gençlik ve Dayanışma Platformu ile Türkiye Kızılay Malatya Şube Başkanlığının ortaklaşa organize ettiği etkinlikle yardıma muhtaç ailelere giysi yardımı yapıldı.

        Battalgazi Gençlik ve Dayanışma Platformu ve Malatya Kızılay Şube Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik ile 160 çocuk ve yetişkine giysi yardımı yapıldı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Battalgazi Gençlik ve Dayanışma Platformu Başkanı Nevzat Şimşek, "Gençlik Platformu olarak Battalgazi sınırları dahilinde, çeşitli okullarda eğitimini sürdüren öğrencilerimize ve yardıma muhtaç ailelere giysi yardımı yaptık. Bu konuda bizlere yardımlarını esirgemeyen Kızılay Malatya Şube Başkanlığına teşekkür ediyoruz. Şimdilik 160 aileye giysi yardımını gerçekleştirdik" diye konuştu.

        Şimşek, Battalgazi Gençlik ve Dayanışma Platformu olarak bu tür organizelerinin devam edeceğini belirtti.

        (ZIG-CÖ-Y)

        10.05.2016 10:44:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler