Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlıklı Yaşam Aracı Bolvadin'de

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Kuzu

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü personelleri "Sağlıklı Yaşam Aracı" ile Bolvadin ilçesinde vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

        Sağlıklı Yaşam Aracı, Bolvadin çarşı merkezinde vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirdi. Vatandaşlar araca gelerek vücut kitle endekslerini ölçtürdü. Elde edilen bulgular, görevli sağlık personelleri tarafından değerlendirilerek vatandaşlara sağlıklı yaşamaları için gerekli tavsiyelerde bulunuldu.

        Sağlıklı Yaşam Aracını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay'a, Bolvadin Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Zeynep Özyiğit Güşen' de eşlik etti. Kaymakam Akpay, vatandaşı bilgilendirme amaçlı ilçeye gelen Sağlıklı Yaşam Aracında görev alan personele verdikleri hizmet için teşekkür

        etti.

        (MK-GC-

        03.07.2016 13:58:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler