Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi'de 'Bebek ve Çocuk Beslenmesi' semineri

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde anne ve anne adaylarına yönelik "Bebek ve Çocuk Beslenmesi" semineri verildi.

        Silopi Belediyesi Kadın Politikaları Müdürlüğü bünyesinde çalışmalar yürüten Viyan Kadın Danışma Merkezi binasında annelere "Bebek ve Çocuk Beslenmesi" semineri düzenlendi. Belediye konferans salonunda düzenlenen seminere Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Politikaları Müdürü Psikolog Nergiz Ant ve anne ile anne adaylarının yanı sıra Silopi Devlet Hastanesi doktorlarından Dr. Melis Kızılkan konuşmacı olarak katıldı.

        Seminerde konuşan Kızılkan, çocukların gelişiminde anne sütünün önemine dikkat çekerek, emziren annelerin beslenmelerine çok dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Anne sütünün yetersiz kaldığı durumlarda mamaların kullanılabileceğini belirten Kızılkan, "Kullanılacak mamaların doktor kontrolünde kullanılması gerekir" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        05.08.2016 11:04:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler