Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESEV Sanatseverleri bekliyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), yeni dönem kayıtları başladı. 41 sanat dalında Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim veren ESEV, yeni dönemde sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor.

        İstanbul'un en kapsamlı sanat kurslarından biri olan Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), yeni dönemde de Nine Hatun Mahallesi'ndeki Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde kapılarını sanatseverlere açıyor. 41 sanat dalında Esenler halkına hizmet veren ESEV, bağlamadan kemana, tiyatrodan diksiyon kursuna kadar çok geniş yelpazede hazırlanan zengin sanat dallarıyla Esenler'de yaşayan her kesime hitap ediyor.

        Online kayıt dönemi

        İstanbul'un diğer ilçelerinden başvuruda bulunanlar da kurslardan ücretsiz olarak yararlanabiliyor. 8 yaş üzeri herkesin katılabildiği eğitimlere ESEV'in www.esevkayit.com internet sitesi üzerinden ön başvuruda bulunulabilecek.

        ESEV'de şu sanat dallarında eğitim veriliyor:

        El ve Geleneksel Sanatlar, Hüsn-i Hat, Tezhip, Ebru, Filografi, Kaligrafi, Yağlı Boya, Karakalem, Guaj Boya, Ahşap Rölyef, Kağıt Rölyef, Karikatür, Graffiti, Enstrüman ve Müzik Eğitimi, Perküsyon, Ney, Karadeniz Kemençesi, Keman, Kanun, Gitar, Yan Flüt, Piyano, Klarnet, Ud, Bağlama, Şan, Obua, Tambur, Çello, Cura, Solfej, Türk Sanat Müziği Koro, Esenler Gençlik Korosu, Edebiyat, Sahne Sanatları ve Atölye Çalışmaları, Diksiyon, Kısa Film, Dijital Fotoğraf, Radyo Teknikleri ve Seslendirme, Edebiyat, Şiir, Senaryo Yazımı, Tiyatro, Drama, Halk Oyunları.

        (HK-MK-Y)

        23.08.2016 13:32:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler