Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Soylu vatandaşlarla bayramlaştı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kurban Bayramı'nın ilk günü vatandaşlarla bayramlaştı.

        Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Bulgurca'da bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. Namaz çıkışı vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Soylu, çocuklara da bayram harçlığı verdi. Bayramlaşma sonrası bayram çayını da Bulgurca'da ki vatandaşlarla içen Başkan Soylu, daha sonra şehit aileleri ve gazileri de ziyaret etti.

        Bayramların birlik ve beraberliğin en güzel örneğini oluşturduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " Bayramlar kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Kardeşliğimizin kıymetinin bilindiği nice bayramları birlikte kutlamak dileğiyle tüm İslam aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun. Allah bir sonrakini görmeyi bize nasip etsin" dedi.

        (MY)

        12.09.2016 10:28:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler