Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sporseverlerden Başkan Yılmaz'a teşekkür

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş.'nin yaz dönemi boyunca Atakum sahilinde düzenlediği ücretsiz aerobik, fitness ve step etkinliklerine katılan sporseverler, veda yemeğinde buluştu.

        Katılımcılar Samsun halkına sunduğu hizmet nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür etti.

        Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş'nin 'Birlikte Spor' sloganıyla Deniz Kızı Kafe yanındaki spor alanında 28 Nisan'da başlattığı ücretsiz aerobik, fitness ve step etkinlikleri yaz döneminin kapanmasıyla sona erdi.

        Aerobik-fitness hocası Calibe Soran'ın liderliğindeki etkinlik sayesinde sağlıklı yaşam için spora başlayan vatandaşlar, veda yemeği için Palmiye Cafe'de bir araya geldi. Veda pastasını Calibe Soran ile birlikte kesen sporseverler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a da verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Kış ayında da aerobik ve fitness yapmak istediklerini ifade eden sporseverler, Başkan Yılmaz'dan kapalı bir alan talep edeceklerini kaydetti. Pasta kesiminin ardından sporseverler, gelecek yaz döneminde de spor etkinliğine katılacaklarını belirttiler.

        (SAM-SLH-Y)

        30.09.2016 15:26:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler