Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan'da yeni bir proje daha hayata geçiyor

        (Fotoğraflı)

        Burak Can Tokyürek

        SAKARYA (İHA) - Meslek edinmek ya da farklı bir branşta kendini yetiştirmek isteyen vatandaşlar Serdivan Eğitim ve Sanat Merkezi'nde gördükleri eğitimlerle hem belge sahibi hem de iş sahibi olabilecekler.

        Eğitim anlayışına farklı bir bakış açısı ile yaklaştıklarını ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, sadece teorik eğitimin tek başına yeterli olmadığını, teoriğin pratikle birleştirilmesi gerektiğini ifade ederek Serdivan Eğitim ve Sanat Merkezi'yle bu iki unsuru aynı çatı altında birleştireceklerini belirtti.

        Çalışmalar kapsamında Başkan Yusuf Alemdar'ın projelerinden Serdivan Turizm Okulu'da

        hayata geçiyor. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün yanında 2 bin 690 metrekare alanda inşasına başlanan Serdivan Eğitim ve Sanat Merkezi'nde vatandaşlar farklı branşlarda uzman eğitimcilerden ders alacak. Turizm Okulu'da aynı komplekste hizmet verecek.

        Serdivan'ın hayata geçirilen projelerle birlikte kültür, sanat, ticaret, sağlık ve turizm merkezi olma yolunda önemli adımlar attığını belirten Başkan Yusuf Alemdar; Serdivan Eğitim ve Sanat Merkezi'yle amaçlarının vizyonu açık, geleceğe güvenle bakmak ve hayata sağlam adımlarla başlamak isteyen herkese daha rahat, modern, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda eğitim vermek olduğunu söyledi.

        (BCT-RFK-Y)

        02.10.2016 16:56:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler