Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darende'de okuma kampanyası başlatıldı

        (Fotoğraflı)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Darende Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okuma kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Darende Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine kitap hediye edildi.

        Darende Kaymakamı Ali Türk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna giderek sınıfları tek tek gezdi ve öğrencilere kitap hediye etti. Türk, geleceğin teminatı olan çocuklara ve gençlere okuma sevgisini aşılamak için okulları gezdiklerini ve okumanın önemini anlatıklarını belirtti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ise, "Bu kitap kampanyasında öğrencilerimiz günde 30 dakika öğretmenleri ile birlikte kitap okuyacak. Kampanyayı Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda başlatık ve öğrencilerimize kitap hediye edeceğiz. Kitap okumaya teşvik etmek için Kaymakam Ali Türk öncülüğünde tüm okullarımız ziyaret ederek, öğrencilerimie kitap dağıtacağız" diye konuştu.

        (İHU-ZIG-Y)

        10.10.2016 14:50:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler