Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kavak'ta Öğretmenler Günü programları

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Kavak ilçesinde "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla programlar düzenlendi.

        Programlara Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yangöz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tanrıöven, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Kavak'ta görev yapan öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Atatürk Parkı'nda düzenlenen program saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programda Atatürk Büstü'ne çelenk koyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yangöz, "24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

        Öğretmenlere çiçek dağıtan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "İnanıyorum ki, istikbale güvenle bakan ve fedakarca çalışan öğretmenlerimiz, ülkemiz için daima umut ve dinamizm kaynağıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında 'Başöğretmen' sıfatını alması vesilesiyle, 1981 yılından bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım Günü'nün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

        Atatürk Parkı'ndaki programın ardından Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa da katılan Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu burada bulunan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Başkan Sarıcaoğlu burada bulunan öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çiçek hediye etti. Başkan Sarıcaoğlu, "Geleceğimizi şekillendiren, ülkemizi yarınlara ve aydınlık geleceğe taşıyan sevgili öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini içtenlikle kutluyorum. Çağımızda bilgili olmak ve bilgiyi etkin kullanmak çok büyük önem arz etmektedir. Ülkelerin en önemli gücünü bilgili ve nitelikli insanlar oluşturmaktadır. Bu nitelikli insanları yetiştirmekte değerli öğretmenlerimizin en önemli görevlerindendir. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

        (SAM-SLH-Y)

        24.11.2016 18:26:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler