Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şahin, evi yanan aileyi ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Boğazkaya Mahallesi Tepecik mevkisinde geçen günlerde evi yanan Bulat ailesini ziyaret etti.

        Başkan Şahin, evleri yanan aile fertleri ile görüşerek 'geçmiş olsun' dileklerini iletti ve olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ayşe Bulat ve oğlu Yaşar Bulat ile görüşen Başkan Şahin, evde incelemelerde bulundu. Evde her şeylerinin yandığını sadece üzerlerinde olan eşyaların kaldığını söyleyen aile üyelerine her türü desteği vereceklerini belirten Başkan Şahin, ilk olarak ailenin acil ihtiyaçlarının bir an önce karşılanacağını söyledi ve belediye yetkililerine bir an önce de yanan evin son durumunun gözden geçirilerek onarımının yapılabilmesi için talimat verdi.

        Belediye olarak üzerine düşenleri yapacaklarını ifade eden Başkan Şahin, "Sizin sıkıntınız bizim sıkıntımızdır. Üzüntüleri paylaştıkça azaltacağız. Olaydan duyduğumuz üzüntüyü bilmenizi isterim. Belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Geçmiş olsun" dedi.

        (ŞU-SLH-Y)

        07.12.2016 18:14:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler