Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de MHP ve CHP'den polislere taziye ziyareti

        (Fotoğraflı)

        İsa Atagöz

        İZMİR (İHA) - CHP Foça İlçe Örgütü ve MHP Çeşme İlçe Başkanlığı yöneticileri, İstanbul'da meydana gelen terör saldırıları nedeniyle emniyet mensuplarına taziye ziyaretinde bulundu.

        MHP Çeşme İlçe Başkanı Volkan Evci, İstanbul'daki hain saldırıda hayatını kaybeden emniyet mensupları için Çeşme Emniyet Müdürü Hüseyin Yımazer'i makamında ziyaret etti. Yılmazer'e başsağlığı dileyen Evci, terörün amacına ulaşamayacağını söyledi. Yılmazer, "Bu millet sabırlıdır; ancak bıçak kemiğe dayandığında terör örgütlerini de onların iç ve dış destekçilerini de yok etmesini bilir. Bunu yapacak insanları, liderleri de yetiştirmesini en iyi bilen millettir. Ayrıca terör bir bumerang gibi onu destekleyen odakların üzerine günü gelince simsiyah bir bulut gibi çökecektir. Bir insanlık suçu olan terörü kim besliyor ve destekliyor ise bu lanet onların boynuna mutlaka dolanacaktır. Terörizm amacına asla ulaşamayacaktır. Türkiye'nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar mutlaka imha edileceklerdir" dedi.

        Foça Emniyet Müdürü gözyaşlarına hakim olamadı

        Öte yandan, taziye ziyaretleri kapsamında Foça İlçe Örgütü de, ilçedeki emniyet müdürlüğünü ziyaret etti. Taziye ziyaretine Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürol Türkmentepe, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Emniyet binasında grubu karşılayan Foça Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş taziye ziyaretine teşekkür etti. Uğurtaş, şehit polislerden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

        CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, terör karşısında susmayacaklarını ifade ederek, "İnadına sarılacağız bugün birbirimize. İnadına sokağa çıkıp sahip çıkacağız ülkemize ve birliğimize. Acılarımızı unutmadan ama hainlere de fırsat vermeden, onları sevindirmeden yaşayacağız yasımızı. Biliyoruz ki, Hakkın gazabı ve Halkımızın bedduaları, er ya da geç sonları olacaktır bu alçakların" şeklinde konuştu.

        (SV-HG-Y)

        13.12.2016 16:42:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler