Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyete Moral Ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Rukiye Yılmaz

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde, İstanbul'da meydana gelen hain terör saldırısına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

        Hain saldırıda hayatını kaybeden şehit polis memurları memleketlerinde bir bir toprağa verilirken, Yozgat Türk-İş İl Temsilciliği Şeker İş Şube Başkanı Turgut Gözübüyük ve Yönetim Kurulu üyeleri Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak polislere moral verdiler.

        Yapılan ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapana Gözübüyük şunları söyledi. "10 Aralık 2016 Cumartesi günü Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki oynanan futbol müsabakası sonrası meydana gelen terör saldırısında polis ve sivil şehitler vermemiz, ayrıca onlarca vatandaşımızın yaralanması emekçiler olarak bizleri de derinden yaralamıştır. Acımız üzüntümüz kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Uzun bir süreden beri devletimizi ve milletimizi bölgesel ve küresel bir aktör olma hedefinden saptırmak istikrarsızlaştırmak ve uydu devlet haline getirmek için çok cepheli bir savaşa maruz kaldığımız gün gibi aşikardır. Çok cepheli savaşa top yekun mücadele vermek bir yükümlülük ve zorunluluktur. Emekçiler olarak her zaman olduğu gibi bugün de devletimizi koruma ve yılmadan, bezmeden büyük fedakarlıkla görev yapan polisimizi ve güvenlik güçlerimizi destekleme kararlılığımızı bir kez daha açıkça kamuoyu önünde ifade ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti olarak hedefimize doğru kararlı adımlarla yürürken boyun eğmeyeceğiz diz çökmeyeceğiz ve vazgeçmeyeceğiz. Güçlü millet güçlü devlet olmakta kararlıyız. Küresel güçlerin ve içindeki taşeronlarının ülkemizi istikrarsızlaştırmak için terör örgütlerini bir araç olarak kullandıklarının farkındayız oyuna gelmeyeceğiz"

        (RY-BMG-AÖ-Y)

        15.12.2016 16:21:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler