Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerden polise taziye ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - İstanbul'da Emniyet güçlerine yapılan saldırı sonrasında bütün yurtta olduğu gibi Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden de tepkiler yükseldi. Tavşanlı'da da Özel Gül Çocuk Kreşi minikleri jandarma ve emniyet güçlerini ziyaret etti. Minikler, zor şartlar altında çalışan kolluk güçlerine yatıkları resimleri ve üşümeleri için onlara çorap hediye etti.

        Tepecik yolu üzerinde bulunan Özel Gül Çocuk Kreşi minikleri İstanbul'da şehit olan emniyet güçleri için bir program düzenledi. Öncelikle program için bir oda dizayn edildi. Oda Türk Bayrakları ile donatıldı. Odanın içerisine polis ve asker kıyafetleri konuldu. Miniklerin yaptığı resimler odaya konuldu. Daha sonrasında şehitlerin isimleri temsili olarak bir kutuya yazıldı. Oda program için düzenlendi. Program saygı duruşu, ardından İstiklal Marşı ile başladı. Program esnasında öğrenciler oldukça duygulandı. Minikler, şehit olan ağabeyleri için dua etti.

        Miniklerin sınıf öğretmeni Emeti Ulutaş, İstanbul'daki saldırı sonrasında minikleri oldukça duygulandığını dile getirdi. Miniklerin milli ve manevi değerlerini öğrenebilmeleri için böyle bir program hazırladıklarını kaydeden Ulutaş, şehitler için temsili çelenk yaptıklarını anlattı. Ulutaş, "Çocuklarımız emniyet ve jandarma güçlerine hediye etmek için resim yapmak istedi. Çocuklarımız, şuan havalar soğuk olduğu için görev yapanların üşümemesini istediler. Bizde emniyet ve jandarma karakolları ziyaret sırasında onların üşümemesi için çorap hediye etmeyi düşündük. Resimlerimiz yaptık, hediyelerimizi paketledik polis ve askerlerimize hediye etmeyi düşündük. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu." diye konuştu. (Tİ - EFE)

        16.12.2016 09:53:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler