Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir, Başiskele Yeniköy Rekreasyon Alanını ağaçlandırıyor

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy Rekreasyon Alanı'nda ağaçlandırma çalışması yapıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ağaçlandırma çalışmalarını, zorlu kış şartlarına rağmen sürdürüyor. Mevsimin ağaçlandırmaya uygun olmasından dolayı çalışmalarını yoğunlaştıran Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri ağaçları toprakla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başiskele Yeniköy'de yer alan rekreasyon alanında ağaçlandırma çalışması yapılıyor.

        D-130 Karayolu kenarında yer alan Yeniköy Rekreasyon Alanı ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. 165 bin metrekare yüzölçümlü alana çınar, akasya, ıhlamur ve dişbudaktan oluşan çeşitli türlerde bin 200 fidan dikildi. Alana 2 bin 500 adet daha fidan dikilecek. Alanda ayrıca fidan çevrelerine ağaçların dik durmalarını sağlayacak 5 bin adet de kazık çakıldı.

        Ekipler alandaki çalışmaları sürüyor.

        (KK-RFK-Y)

        22.12.2016 10:47:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler