Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyazı'da madde kullanımının önlenmesi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Akyazı protololü madde kullanımını önlemek için bir toplantı düzenledi.

        Akyazı Kaymakamlık binasında yapılan toplantıya Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Akyazı Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Algaç, Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz, Akyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şener Bayraktar, Akyazı Ticaret Odası başkanı Z.Şinasi Bayraktar, İlçe Tarım Müdürü Murat Dilek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emin Üstün, Akyazı Şoförler odası başkanı Hikmet Özgür, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş ve Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Memuru Şaban Güdek katıldı.

        Toplantı gündeminde İlçe genelinde madde kullanımı ve bağımlılığını önleme ile konular görüşüldü.

        Maddeyi ilçeye getiren, üreten, satan yada aracılığını yapan kişi veya kişilerin tespit edilmesi toplantıda ilk madde olarak görüşüldü. Toplantının diğer önemli bir konusu olarak ta uyuşturucu madde bağımlısı yâda madde kullanıcısı kişilerin tespit edilerek derhal tedavi ve iyileştirme işlemlerinin yapılması ve tekrar kullanımının engellenmesi görüşüldü.

        (RŞ-RFK-Y)

        22.12.2016 13:55:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler