Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Valisi Özdemir, süt ürünleri tesisini inceledi

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Valisi Günay Özdemir, merkeze bağlı Büyükismailçe köyüne giderek, süt ve süt ürünleri üretim merkezinde incelemelerde bulunarak işletme sahibinden bilgiler aldı.

        Edirne Merkeze bağlı Büyükismailçe köyünde, Erhan Akgün'e ait süt ve süt ürünleri üretim merkezinde incelemelerde bulunan Vali Günay Özdemir, Edirne'nin üretimde değil markalaşmakta sıkıntıları olduğunu söyledi.

        İşletme sahibi Erhan Akgün'den tesis hakkında bilgiler alan Vali Özdemir, "Edirne'de yerel işletmelerin yatırımlarını oldukça önemsiyoruz. Şehrimiz genel anlamda üretimde iyi ancak bir sonraki adım olan markalaşmakta sıkıntılarımız var. Bu konuda yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız ve bununla ilgili olarak Kalkınma Ajansı gibi proje ve finans desteği veren kurumlarımız var. Peynirin önemli bir üretim merkezi olduğu Edirne'de hiçbir markamızın olmaması düşündürücüdür. Böyle bir tesisi Edirne'ye kazandıran herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Vali Günay Özdemir ile birlikte incelemelerde bulunan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt da markalaşma konusunda yapılacak çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

        (KU-MEF-Y)

        27.12.2016 18:25:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler