Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da saçaklarda 3 metrelik buz sarkıtları oluştu

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde Sibirya soğuklarının iyiden iyiye etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte binaların çatılarında boyu 3 metreyi bulan buz sarkıtları oluştu.

        Gece saatlerinde hava sıcaklığının eksi 15 - 20 dereceleri bulduğu Tatvan'da adeta Sibirya soğukları yaşanıyor. Soğuk havalar nedeniyle birçok irili ufaklı göletin donduğu ilçede binaların çatılarında ise boyu 3 metreyi bulan buz sarkıtları oluştu. Oluşan buz sarkıtları yoldan geçen vatandaşlar ve araçlar için tehlike oluştururken, bazı vatandaşlar kendi imkanlarıyla çatılarda oluşan buz sarkıtlarını kırmaya çalışıyor. Çatılardaki buz tehlikesine karşı vatandaşlar ise ana cadde ve ara sokaklarda çatılardan uzak durmaya çalışıyor.

        (HO-ŞAK-Y)

        04.02.2017 12:37:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler