Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayrabolu 27. Ayçiçeği Festivali 10-13 Ağustos tarihlerinde yapılacak

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ayçiçeği Festivali'nin, belediye meclisinin oy birliğiyle aldığı kararla 10-13 Ağustos tarihlerinde düzenleneceği bildirildi.

        Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu yaptığı açıklamada, bu yıl 27. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali'nin 10-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını belirtti. Altayoğlu, "Coşkulu bir festival için gerekli çalışmalarımıza başlayarak, program için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Ayçiçeği Festivalinde bu yıl da her yıl olduğu gibi görkemli bir şekilde tarım fuarı, sünnet şöleni, çeşitli yarışmalar, paneller ve konserler düzenlenecek. Festivalimizin coşkusunu tüm Hayrabolu halkıyla yaşamak unutulmayacak bir festival yaşatmak istiyoruz" dedi.

        (SK-MEF-Y)

        08.02.2017 12:43:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler