Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli adamın yüzü büyükşehirle güldü

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Vatandaşların hayatını kolaylaştıran hizmetlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk adına gerçekleştirdiği çalışmalar ile takdir topluyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yüzlerin gülmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde yaşayan engelli Ali Korkmaz'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

        Engelli vatandaşların sosyal hayata daha kolay entegre olmasını sağlamak adına çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl Baharlar Mahallesinde yaşayan Ali Korkmaz'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan, Ali Korkmaz'ı ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyesini teslim etti.

        Sarıgöl ilçesinin Baharlar Mahallesinde ikamet eden Ali Korkmaz kendisine hediye edilen akülü tekerlekli sandalye için teşekkürlerini ileterek, "Zor bir yaşam süren engelliler için bu tür hediyeler her zaman anlamlı ve önemlidir. Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi benim için zor olan bir problemi çözdüler. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'a çok teşekkür ediyorum. Artık bende günlük yaşamımı kimseye ihtiyaç duymadan sürdürebileceğim. Allah razı olsun" diye konuştu.

        (SC-Y)

        12.02.2017 14:05:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler