Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Modern Pentatlon şampiyonası

        - Sanko okulları üç birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncülük aldı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) -Gaziantep'te Özel Sanko Okulları öğrencileri, pentatlon yarışmalarında önemli dereceler elde etti.

        Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen "Modern Pentatlonun Biatlon Kategorisi Gaziantep İl Şampiyonasında Özel Sanko Okulları Minik A Erkekler Kategorisi, Minik B Erkekler Kategorisi, Minik B Kızlar kategorileri olmak üzere üç il birinciliği, 2 ikinciliği ve 1 üçüncülüğü dereceleri kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Özel Sanko Okulları öğrencileri, Kamil Ocak Stadyumunda sabah koşu ve öğleden sonra yüzme olmak üzere iki aşamalı düzenlenen yarışlarda, Minik A Erkekler kategorisinde Arda Ayaz il birincisi, Yaman Tuğra Yurtseven il ikincisi, Minik B Erkekler kategorisinde Alperen Göksular il birincisi, Batuhan Kömürcü il ikincisi, Minik B Kızlar kategorisinde Zeynep Sude Güntekin il birincisi, Tülay Günsoy il üçüncülüğü derecelerini elde etti.

        Özel Sanko Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Emre Erensoy, sporcularının gösterdiği başarıdan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek sporcularını kutladı.

        (KU-SD-Y)

        22.02.2017 10:28:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler