Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANESİAD Yönetim Kurulu Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (ANESİAD) Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Tüfekçi, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Süleyman Kamçı'ya bilgi verdi.

        Kayseri ANESİAD Üyelerinin toplam iş hacminin 500 Milyon TL'yi bulduğunu belirten Veysel Tüfekçi, üyelerin ihracat potansiyeli olduğunu, yıllık yapılan anketlerle üyelerin hangi alanlarda desteğe ihtiyacı olduğunun tespit edildiğini ve bu alanlarda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

        Vali Süleyman Kamçı da bu çalışmaların önemli olduğunu ve istihdamın artırılmasının bu çalışmalarla gerçekleşeceğini ifade etti.

        İstihdam Seferberliği dolayısı ile yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Vali Süleyman Kamçı, ANESİAD'ın da bu istihdam seferberliğine katkı yapmasının önemine dikkat çekti. "Bir kişinin bile istihdam edilmesi bizim için önemli" diyen Vali Kamçı ANESİAD'a, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

        (SK)

        23.02.2017 15:44:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler