Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Kırtasiye malzeme alım ihalesi yaptı

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi, "Kırtasiye Malzemesi Alım İşi" ihalesi yaptı.

        Kartepe halkı için hizmet kalitesini sürekli üst seviyede tutmayı hedefleyen Kartepe Belediyesi, yaptığı planlama sonucu yıllık kırtasiye ihtiyacını ihale yaparak fayda fiyat dengesinin en optimumunu sağlamayı ve birimlere ayrılan kota kadar malzeme vererek gereksiz kullanımı ve israfı önlemeyi amaçladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü kontrolünde, İşletme Müdürlüğü'nce talep edilen, "Kırtasiye Malzemesi Alımı İşi" ile ilgili ihale Samet Vural'ın Komisyon Başkanlığında, 21 Şubat 2017 tarihinde Saat 10.00'da belediye toplantı salonunda yapıldı.

        Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü'nce talep edilen, "Kırtasiye Malzemesi Alımı İşi" ihalesi için, üç istekli firma teklif verdi. İhaleye katılan istekli firmaların ihale komisyonu huzurunda teklifleri alındı ve verilen tekliflerin ayrıntılı olarak incelenmesi için ihale komisyon başkanı tarafından 1. oturum sonlandırıldı.

        (KK-İÇ)

        28.02.2017 16:58:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler