Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lapseki TSM'den ilköğretim öğrencilerine hijyen eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde bağlı Adatepe köyünde eğitim-öğretime devam eden Adatepe İlköğretim Okulunda öğrencilere temizlik ve kişisel hijyen konusunda eğitim verildi.

        Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde bağlı Adatepe köyünde eğitim-öğretime devam eden Adatepe İlköğretim Okulunda öğrencilere temizlik ve kişisel hijyen konusunda eğitim verildi. Lapseki Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) görevli hemşireler tarafından verilen eğitimlerde slayt gösteriminden yararlanıldı. Hijyen kurallarına uyulması halinde birçok hastalığın önlenebileceğine değinen yetkililer ellerin sık sık bol su ve sabunla yıkanmasını önerdi. Eğitimler ilçe merkez, belde ve köylerde yer alan eğitim kurumlarında devam edecek.

        (GD)

        07.05.2017 15:52:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler