Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Siyah Beyaz Bozüyük" fotoğraf sergisi ilgi odağı oldu

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi tarafından düzenlenen "Siyah Beyaz Bozüyük" adlı fotoğraf sergisi sona erdi.

        18-24 Mayıs Müzeler Haftası nedeni ile düzenlenen serginin açılışı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın da katılımıyla Şehir Müzesi'nin bahçesinde yapılmıştı. İki gün Şehir Müzesi ve Arşivi'nin bahçesinde sergilenen fotoğraflar 3 gün boyunca da Sarar AVM'de sergilenerek ziyaretçileri ile buluştu. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören fotoğraf sergisinde Bozüyük'ün geçmiş yıllarına ışık tutan 40 adet fotoğraf sergilendi. Sergiyi ziyaret eden Bozüyüklüleri geçmiş yıllara götürerek nostalji yaptıran fotoğraf sergisini gençler de ilgi ve merakla ziyaret ederek fotoğrafları inceledi.

        (FSİ-MET-Y)

        25.05.2017 16:53:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler