Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adilcevaz'da parke taşı döşeme çalışması

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi tarafından sanayi sitesinin yollarına parke taşı döşenmeye başlandı.

        Geçtiğimiz yıl asfaltlanarak sanayi sitesi esnafının hizmetine sunulan yoldan randıman alınamayınca Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un talimatı üzerine ekipler, parke taşı döşeme çalışmaları başlattı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy, sanayi esnafının yol sorununu çözeceklerini söyledi. Başkan Gürsoy, "Sanayi esnafının yaşadığı yol sorununu çözeceğimize dair daha önce kendilerine bir sözümüz vardı ve dolayısıyla bu sorunu çözmek için geçen yıl burada asfaltlama çalışmalarına başladık. Ancak ilçemizde kış aylarında yaşanan don olayları nedeniyle asfaltladığımız yollarda tahribatlar meydana geldi. Bu nedenle hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımız bu yolu kullanırken sıkıntı yaşamaya başladı. Yaşanan bu sıkıntıların çözülmesi için buraya parke taşı döşenmesi kararı aldık ve bu kapsamda çalışmalarımıza da başladık. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte sanayi sitesi ilçemize yakışır bir hal alacak. Vatandaşımızın, esnafımızın refah ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların görüş ve önerileri bizler için önemlidir. Çalışmalarımıza halkımızın istek ve önerilerini göz önünde bulundurarak yön veriyoruz. İlçemizin her köşesinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediye olarak amacımız gelecek nesillere güzel bir Adilcevaz bırakma gayreti içerisindeyiz" dedi.

        Sanayi esnafları ise, yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını olumlu bulduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

        (MSA-Y)

        31.05.2017 16:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler