Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Işık, Ramazan ayının maneviyatını Gürsulularla paylaşıyor

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, teravih buluşmaları kapsamında ilçe genelinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

        Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ramazan ayı ile birlikte geleneksel hale getirdiği teravih buluşmalarına devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen, onların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Işık, "Ramazan ayında yaptığımız teravih buluşmaları ile hemşehrilerimizle, ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu buluşmalarda ayrıca hemşehrilerimizin fikirlerinden istifade ederek vatandaşlarımızın birebir taleplerini alıyoruz. Kurulan iftar sofraları, hep birlikte kılınan teravih namazları, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi bir süreç oluyor" dedi.

        Gürsu Belediyesi'nin organizasyonuyla, her gün ilçe kent meydanında hayırsever vatandaşların destekleriyle beş yüz kişilik iftar yemeği veriliyor.

        (AÇ)

        02.06.2017 16:49:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler