Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özdemir şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

        İlçede bulunan özel bir iş yerinde düzenlenen yemeğe şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, burada yaptığı konuşmada, "Bu toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandandır. Gerçekten de bu toprağı vatan yapmak için canını vererek vatan sevgisini her şeyin üstünde tutan şehit ve gazilerimizin aileleriyle mübarek bir iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için büyük bir şeref. Bizler malımızı, mülkümüzü, paramızı bile devlet için vermekten kaçınırken hatta içimizden hainler çıkıp bu memleketi alt üst etmeye çalışırken bir takım gözü doymazlar vergi kaçırarak devleti baltalamaya çalışırken bırakın parayı, pulu, mülkü canını ortaya koyarak bizlerin yaşamasını sağlayanların önünde saygıyla eğiliyoruz. Kuran-ı Kerim'de de şehitlerimizin ölmediği cennette yaşadığı söyleniyor. Bu duygularla bizlere katıldığınız için, bizlere şeref verdiğiniz için sizlere muhtarları ve belediye meclis üyelerim adına teşekkür ediyorum. Rabbim sizleri var eylesin. Geri kalanlarınıza hayırlı uzun ömür versin. Bu şerefli Türk milletini mahrum etmesin, hepinize hürmet ediyorum" dedi.

        (CK-SD-Y)

        11.06.2017 15:57:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler