Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Herkes denizde, onlar kavurucu sıcakta mesaide

        - Kavurucu sıcakta çiçek bakımı

        (Fotoğraflı)

        Onur Şahan

        İZMİR (İHA) - Türkiye kavurucu sıcaklarla mücadele edip denizlerde serinlemeye çalışırken, İzmir'in Ödemiş ilçesindeki kadınlar da kavurucu sıcaklarda refüjlerdeki çiçeklerin bakımını yapıyor.

        Tüm Türkiye'de sıcaklardan dolayı denize koşan vatandaşlar serinlemeye çalışırken, Ödemiş'teki tarım işçileri yakıcı sıcakta mesai yapıyor. Güneşten korunmak için başlarını sarıp sarmalayan kadın tarım işçileri, caddelerdeki refüjlerde bulunan çiçeklerin bakımını yapıyor. Para kazanmak ve aile bütçesine katkıda bulunmak zorunda olan kadın işçiler, yakıcı sıcakta çalışmaları nedeniyle vatandaşlarında takdirini kazandı. İşçiler, işlerini severek yaptıklarını da belirterek, sıcakların zaman zaman kendilerini zorladığını söyledi.

        (OŞ-HG-Y)

        05.07.2017 11:54:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler