Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatih Medreseleri Vakfı: "On beş senedir kardeşlik peşindeyiz"

        İSTANBUL (İHA) - Fatih Medreseleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılan basın açıklamasında, "Ülkemizde birlik ve beraberlik ruhunun vurgulanması gereken bu günlerde bir takım iftira ve fitnelerle vakfımız hakkında yapılan açıklamaları esefle kınıyoruz" denildi.

        Fatih Medreseleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, 2000 yılından beri her sene sulh ve kardeşlik talebinde bulunduklarını fakat her zaman geri çevrilen taraf olduklarını vurgulayarak, "Halkımızdan ve cemaatimizden hata yumağı haline gelmiş legal görünümlü illegal yapının faaliyetleri, yayınladıkları şeyleri camiamızla ve Efendi Hazretlerimizle bağdaştırmamalarını rica ediyoruz. Ülkemizde birlik ve beraberlik ruhunun vurgulanması gereken bu günlerde bir takım iftira ve fitnelerle vakfımız hakkında yapılan açıklamaları esefle kınıyoruz" açıklamasında bulundular.

        05.07.2017 17:34:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler