Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'te kamu hizmetlerinin yürütülmesine ilişkin genelge yayınlandı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Valisi Ali Fuat Atik, kamu hizmetlerinin yürütülmesi noktasında kamuya ait resmi araçların özel işlerde kullanılmaması ve kamu personelinin mesaiye riayet edilmesine ilişkin genelge yayımladı.

        Siirt Valisi Atik imzalı kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen 11 Temmuz 2017 günü ve 5948 sayılı genelgede, kamu hizmetlerinin daha kaliteli, hızlı ve verimli bir biçimde yürütülmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarında kullanılan makam ve hizmet araçları dahil olmak üzere tüm taşıtların piknik, alışveriş gibi diğer özel işlerde kullanılmasının engellenmesi, kullananlar hakkında işlem yapılması ve ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm personelin mesai konusunda gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiği belirtildi. Genelgede, gerek taşıtların belirtilen mevzuat hükümleri doğrultusunda kullanılmasını ve gerekse mesai saatlerine riayet edilmesini, aksi yönde hareket eden ilgili kurum amiri veya personel hakkında gerekli yasal işlem yapılacağı belirtildi.

        (MND-MP-Y)

        11.07.2017 16:57:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler