Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ETO başkan adayı Ayhan Sezer, Teksan Sanayi Sitesini ziyaret etti

        - "Eskişehir'de teknik sanayi siteleri daha aktif olmalı"

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) başkan adayı iş adamı Ayhan Sezer, Teksan Sanayi Sitesindeki iş yerlerini gezerek çalışmalarına devam ediyor.

        Sezer, Teksan Sanayi Sitesindeki iş yerlerini gezerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Eskişehir Teksan Sanayi Sitesindeki yetkinleri , Başkan adayı Sezer'e, üretim, pazarlama, kalifiye elaman, danışmanlık, finansman gibi bir çok problemlerde destek alamadıklarını, sahipsiz kaldıklarını, bütün bu sorunları ikili görüşmelerle kendileri aşmaya çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, diğer illerdeki teknik sanayi sitelerinin aldıkları bir çok hizmeti ve desteği alamadıklarını, bu konuda bağlı bulundukları Oda'dan hiç bir şekilde yardım alamadıklarını da dile getirdiler.

        Ayhan Sezer, ziyaret ettiği ticaret erbaplarına gerekli çalışmaları yaparak göreve geldikleri taktirde, teknik ve mesleki küçük sanayi sitelerine gereken önemi göstereceklerini ve teknik sanayi sitelerinin daha aktif olacağını anlattı. Şehirlerin dinamikleri, ekonomik göstergeleri olan küçük ve orta ölçekli ticareti, sanayici ve imalatçıların, şehirlere en büyük ekonomik katkıyı sağlayan birimler olduğunu ifade eden Sezer, teknik sanayi sitelerinin, her türlü katkıyı ve desteği hak ettiklerini dile getirdi.

        (İHA-MET-Y)

        19.07.2017 12:13:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler