Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Sağlık Bakanlığı tarafından Kırşehir'e 5 yeni ambulans gönderileceğini bildirdi.

        Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Kırşehir'e 2016 model sıfır kilometre 5 tane ambulans gönderileceğini belirtti.

        Ambulansların Kırşehir'de sağlık hizmetlerinin tam zamanlı olarak yürütülebilmesine katkı sağlayacağını ifade eden Arslan, şunları kaydetti:

        "Sağlık hizmetlerine kazandıracağımız bu 5 ambulans ile hastalarımıza daha seri bir şekilde hizmet etmeyi umuyoruz. Bu ambulansları Akpınar, Boztepe, Mucur, Kaman ve Kırşehir merkezde konuşlandırılacak. Çiçekdağı ve Akçakent ilçelerimizdeki ambulanslar verimli şekilde çalıştığı için o noktalardaki hizmetlerimiz de hız kesmeden devam edecektir. Böylece, ambulansları ihtiyaçlarımıza göre dağıtıp Kırşehir'in her noktasına eşit şekilde hizmet götürmüş olacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler