Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı Kastamonu Karayolu Ilgaz Dağı mevkisinin, 19-22 Temmuz tarihlerinde, 08.00-19.00 saatlerinde trafiğe kapatılacağı bildirildi.

        Çankırı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bölgede yol yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

        Çankırı-Kastamonu Karayolu'nun 68 ve 77'nci kilometrelerinde yer alan Ilgaz Dağı geçidinin, Diphan ve Ilgaz Dağı bakımevi arasındaki alanda üst yapı çalışması yapılacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Söz konusu bölgede servis yolu da bulunmamaktadır. 19-22 Temmuz tarihlerinde, 08.00-19.00 saatlerinde söz konusu yol trafiğe kapatılacaktır. Ulaşım, belirtilen saatler arasında alternatif yol olan Kastamonu-Tosya Karayolu üzerinden yapılacaktır. Yolu kullanacak sürücülerin belirtilen zamanlarda alternatif güzergahları kullanmaları, dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine uymaları önem taşımaktadır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler