Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de TOBB'a bağlı oda ve borsaların başkanları ortak açıklama yaparak, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

        TOBB bünyesinde 81 ildeki 365 oda ve borsanın başkanının darbe girişimine tepki için eş zamanlı olarak yaptıkları ortak bildiriye Denizli'deki 8 oda ve borsa yönetimi canlı yayınla katıldı.

        TOBB'a bağlı olarak Denizli'de faaliyet gösteren Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası ile Acıpayam, Babadağ, Buldan, Sarayköy ve Tavas ticaret odalarının yönetim kurullarının katıldığı açıklamayı Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer okudu.

        Darbe girişimi haberlerinin ortaya çıktığı gece tepkilerini ilk anda ortaya koyduklarını ifade eden Özer, şöyle dedi:

        "Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş en büyük takdiri hak etmektedir. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler