Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Paşaköy-Mecidiye bağlantı yolu Mecidiye Kavşağı U73 Üst Geçit Köprüsü kenar ayak inşaatı çalışması nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun 22.-24. kilometrelerinde kalan kesimde Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten veriliyor.

        Anadolu Otoyolu Çamlıdere-Gerede Kavşağı 1-7. kilometrelerinde üst yapı yenileme ve köprü onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti bu kesimde trafiğe kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

        Bursa Çevre Otoyolu Yalova ayrımı (Turanköy köprülü kavşağı) Demirtaş bölgesinde otoyol gövdesindeki çatlaklar nedeniyle otoyolun Bursa-Ankara istikameti (4-5. kilometreleri arası) daraltılarak tek şeritten, 4-6. kilometrelerindeki kesimde ise Bursa istikameti yönü kapatılarak ulaşım otoyolun diğer bölümünden (Ankara-Bursa yönü) iki yönlü olarak sağlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler