Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından Sorgun ilçesinde ikinci kat asfalt çalışması yapılacak.

        Sorgun İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, eski Çekerek yolunda devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

        Kayhan, inceleme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 40 kilometrelik ikinci kat asfalt çalışmasının 25 kilometresinin yapıldığını, kalan kısmının ise yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

        Yolda genişletme ve asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirten Kayhan, "Eski Çekerek yolu, ilçemizde trafiğin en yoğun yaşandığı yollardan biridir. Bu yolumuzda trafik yoğunluğu ve yolun dar olması nedeniyle sık sık bozulmalar oluyordu. Öncelikle yolu genişlettik ve ardından da ikinci kat asfalt attık. Toplam 10 kilometre uzunluğundaki yolu Samsun yoluna bağladık.'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler