Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Sincan'da "gazeteci" olduğunu belirterek, şantajla ilan topladığı tespit edilen bir şüpheli suçüstü yapılarak gözaltına alındı.

        AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Sincan'da N.K isimli vatandaşın Cumhuriyet Savcılığına dolandırıldığı iddiası ile yaptığı başvuru üzerine harekete geçen ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, kimliğini tespit ettikleri şüpheli Mehmet A. ile N.K'nın bir kafede buluşmasını sağladı.

        Seri numaraları alınan bin 500 lirayı N.K'dan alan Mehmet A. polis ekiplerince suçüstü yapılarak gözaltına alındı. N.K'nın dilekçesinde ismi geçen Gökşen E. de aynı kapsamda yakalanarak emniyete getirildi.

        Gazeteci olduklarını iddia eden ve gazetelerine ilan vermeyen kişilerden şantaj yolu ile para talep ettikleri öne sürülen iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler