Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - İnegöl ilçesinde, bir kamyonette bulunan kanepelerin içine saklanmış 40 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, Van'dan Bursa'ya kaçak sigara getirileceği ihbarı üzerine harekete geçen Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Bursa-Ankara karayolu Bozüyük sınırında takibe aldıkları E.İ'nin (46) kullandığı 38 NU 517 plakalı kapalı kasa kamyonet ile öncülük yapan 80 GT 891 plakalı kamyoneti ilçe girişinde durdurdu.

        Kapalı kasa kamyonette yapılan aramada, 10 kanepe ekipler tarafından emniyet bahçesinde açıldı. Kanepelere gizlenmiş piyasa değeri 400 bin lira olan 40 bin paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

        Olayla ilgili sürücü E.İ ile Ü.K. (43), S.T. (49) ve E.Y. (42) gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler