Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Kitap ve Kültür Fuarı nedeniyle şehir merkezindeki ağaçlara kitap asıldı.

        Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire başkanlığı tarafından şehir merkezindeki ağaçlara 10 bin kitap asılırken, kent sakinleri ağaçlarda asılı kitapların fotoğrafını çekti.

        Yerli ve yabancı 300'e yakın yayınevi, 222 şair ve yazar, kitapseverler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren Kahramanmaraş 3. Kitap ve Kültür Fuarı 6 Kasım tarihine kadar açık kalacak.

        Kitap ve Kültür Fuarı kapsamında, söyleşi programları, şiir şölenleri, şiir dinletileri, seminerler, konferanslar, gala geceleri ve paneller gibi kültürel etkinliler de yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler