Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Altıntaş ve Dumlupınar ilçelerini ziyaret etti.

        Nayir, değerlendirme toplantıları yapmak ve bağlı illeri yakından tanımak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Altıntaş ilçesine ziyarette bulundu.

        Altıntaş Kaymakamı Halim Kaya ile Hükümet Konağı'nda görüşerek, ilçe hakkında bilgi alan Nayir, burada yaptığı konuşmada, devlet kurumlarının insan odaklı hizmet vermesi gerektiğini belirtti.

        Vatandaşın devleti kamu çalışanlarıyla gördüğünü, dolayısıyla kamu çalışanlarının devleti temsil ettiğini hatırlatan Nayir, şunları söyledi:

        "Bu sorumluluğu bilen kişiler kendi birimlerinde ve kurumlarında devleti sevdirir, devlete milleti dost eder. Bu sorumluluğu bilmeyen, vatandaş ilişkilerinde problemi olan kişiler de vatandaşları devletten soğuturlar. İnsan odaklı ve vatandaşla empati kurarak çalışacağız. Bu coğrafyanın belki bütün insanlığa hediyesi olan 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesini kendi topraklarımızda, birimlerimizde geçerli kılmalıyız. İstersek yaptığımız çalışmalar ve tavrımızla devleti yüceltebiliriz. Olabildiğince devletin yüzen gülü olmalıyız. Devlet resmi ve somurtkan yüzünü çok gösterdi, artık eğitim seviyemizle birlikte devir de değişti."

        Nayir, ilçede daha sonra Belediye Başkanı Ferit Karabulut'u ziyaret ederek, belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

        Altıntaş ilçesindeki aşure etkinliğine de katılan Nayir, vatandaşa aşure dağıttı.

        Vali Nayir, Dumlupınar ilçesi ziyaretinde de Kaymakam Menderes Topçuoğlu tarafından karşılandı.

        Kaymakamlık Toplantı Salonunda ilçe idare şube başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yapan Nayir, Belediye Başkanı Niyazi Tezcan'ı da makamında ziyaret etti.

        Nayir, Dumlupınar ilçesi ziyaretinde Başkomutan Tarihi Milli Parkı, Dumlupınar Müzesi ve Atatürk Karargah Evi ile Dumlupınar Şehitliği'ni de gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler