Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - AK Parti Etimesgut İlçe Teşkilatınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde ilçede şehit olanlar anısına fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

        Atatürk Orman Çiftliğinde düzenlenen "Her Şehidimize Bir Fidan" etkinliğine AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Mehmet İkbal Yılmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları teşkilatından temsilciler ve şehitlerin aileleri katıldı.

        Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da Etimesgut'ta 21 kişinin şehit olduğunu, 144 kişinin yaralandığını anımsatarak, şehitler hatırasına Etimesgut Şehitler ve Gaziler Ormanı oluşturulması için Atatürk Orman Çiftliği ile protokol yaptıklarını belirtti.

        Etkinliğin gerçekleşmesinde partinin kadın kolları üyelerinin büyük katkısı olduğuna vurgu yapan Yılmaz, fidanların şehitlerin isimlerini taşıdığını aktardı.

        Etkinlikte, isimlerin yer aldığı fidanlar şehit aileleri tarafından dikildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler