Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin doğuma girdi - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Berkay, 2016 yılında Özlem Ada ile evlenmiş, 2017 yılında da kızları Arya dünyaya gelmişti.

        2

        Evliliklerinde mutlu günler geçiren çift, ikinci bebekleri Zeynep Mira'yı kucaklarına almaya hazırlanıyordu.

        3

        "KALBİMİN BİR PARÇASI DAHA YOLA ÇIKTI"

        Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin'in doğuma girdiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. "Şu an hazırız doğum için. Zeynep geliyor" diyen ünlü şarkıcı, "Kalbimin bir parçası daha yola çıktı, geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "BEN İKİNCİ KERE TATTIM, ŞÜKÜRLER OLSUN"

        Özlem Ada Şahin-Berkay Şahin çiftinin kızları Zeynep Mira dünyaya geldi. Berkay Şahin, eşinin doğum yaptığını, "Kalbimin diğer bir parçası... Kızımız Zeynep bugün doğdu. Allah her isteyene böyle bir duyguyu tatmayı nasip etsin. Ben ikinci kere tattım şükürler olsun" sözleriyle duyurdu.

        5

        "GÜN SAYIYORUM"

        Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz günlerde doğum günü için 4-5 günü kaldığını duyurmuştu. "Gün sayıyorum" ifadelerini kullanan Şahin, sosyal medya hesabından bu pozu paylaşmıştı. Şahin, paylaşımına, "Yat yat bıktım valla. Bildiğiniz gibi değil, gün sayıyorum. Ben diyim 6, siz diyin son 5 gün..." notunu düşmüştü.

        6

        Şahin çifti, geçtiğimiz günlerde Marmaris'te tatil sezonunu açmıştı. Güneşin tadını çıkaran çift, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmıştı.