Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Lüks Otomobiller Bugatti'nin CEO'su Stephan Winkelmann Bugatti'nin müşteri profilini tarif etti - Otomobil Haberleri
        1

        Ocak ayında Bugatti'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Stephan Winkelmann, Bugatti'nin müşteri profilini açıkladı.

        2

        Chiron modeli 3 milyon dolarlık bedelle satılan Bugatti'nin müşteri kitlesi, aslında bu otomobilleri sadece bir hayal olarak nitelendiren birçok kişinin sorduğu o, "Bu otomobile kim biniyor" sorusunun da en yetkili ağızdan alınan cevabı.

        3

        Buna göre Bugatti'nin müşteri kitlesi çoğunlukla sıfırdan servet yaratmış erkek otomobilseverlerden oluşuyor. Yani aynı durumdaki kadınlar bir otomobile 3 milyon dolar ödemeye çoğunlukla çok sıcak bakmıyor.

        4

        İkincisi 3 milyon dolarlık bir otomobili satın alanlar büyük çoğunlukla Avrupa, Kuzey Amerika, Ortadoğu veya Japonya'dan.

        5

        Winkelmann bir diğer çarpıcı özellik olaraksa genellikle otomobile bu meblağı ödeyebilen kişilerin garajında en azından 30 otomobili bulunan, evleri, yatları ve uçakları olanlar arasından çıktığını söylüyor.

        6

        Saatte 420 km hıza ulaşabilen Bugatti Chiron, dünyanın en pahalı 10 otomobili arasında gösteriliyor.