Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Çağlar Ertuğrul: 'Çakma Hollywood yıldızı' dediler - Magazin haberleri
        1

        TRT1'de yayımlanan "Teşkilat" dizisinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul (34), İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Ertuğrul, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

        2

        "YENİSİ YOK MU?' DİYE SORARDIM"

        Çağlar Ertuğrul, "Legoları çok seviyordum. Benim çocukluğumda Türkiye’de çok fazla çeşidi bulunmuyordu, babam her yurt dışına çıktığında en son çıkanlarından alıp, getiriyordu. Ailem yeni modeller geldiği zaman 'Bu oyuncakla birkaç ay idare eder.' diye düşünüyordu ama birkaç saat içerisinde bitirip, 'Yenisi yok mu?' diye sorardım." sözleriyle çocukluk yıllarını anlattı.

        Yine çocukluk yıllarında kendisi için "Saman altından su yürüten" deyiminin sık kullanıldığını dile getiren oyuncu, "Bunun sebebi aslında çok fazla eşek şakası yapan bir çocuk olmamdan kaynaklanıyordu. Hem çok fazla, hem de gerçekten eşek şakası olarak tabir edilecek şakalar yapıyordum." ifadeleriyle herkesi güldürdü.

        3

        "ÇAKMA HOLLYWOOD YILDIZI' DİYE BAŞLIK ATILMIŞTI"

        ABD'li oyuncu Jake Gyllenhaal'a benzetilen Çağlar Ertuğrul, "Hakkında çıkan saçma bir magazin haberi var mı?" sorusuna yanıt verdi.

        Ünlü oyuncu, "Var. Hatta magazindeki ilk haberimdi muhtemelen. 'Dağ' filmi çıkacağı zaman bir gazetede 'Türk filminde çakma Hollywood yıldızı' diye başlık atılmıştı. Hani sanki filmde Jake Gyllenhaal adı yazıyor ama ben oynamışım gibi bir haberdi." diye konuştu.

        4

        HEDEFİ HOLLYWOOD!

        Ertuğrul, programda ileriye dönük hedefinin Hollywood olduğunu da açıkladı.

        "Gitmek bedava tabii ama asıl mesele elbette orada tutunabilmek ve devam edebilmek." ifadelerini kullanan Çağlar Ertuğrul, "Bu söylediklerim kulağa çok hayalperest gelebilir ancak günümüzde daha kolay olduğunu düşünüyorum ben. Evet, oralarda pastadan pay almaya çalışan çok kişi var fakat oradaki pastalar da daha büyük baktığımızda. Benim de irtibatım var aslında oradaki birkaç kişiyle. Bakalım zaman neler gösterecek." şeklinde konuştu.

        5

        AŞK BİTTİ Mİ?

        Öte yandan "Afili Aşk", "Fazilet Hanım ve Kızları", "Kurt Seyit ve Şura" gibi birçok projede yer alan Çağlar Ertuğrul'un, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Kayla Manukyan'dan ayrıldığı iddia edilmişti.

        6

        BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

        Çıkan söylentilerin ardından Ertuğrul ve Manukyan'ın sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakması da dedikoduları güçlendirmişti.

        7

        "O KONULARA GİRMEYELİM"

        Çağlar Ertuğrul ve Kayla Manukyan geçtiğimiz temmuz ayında Çeşme'de objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna "Aman abi, o konulara girmeyelim." yanıtını vermişti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ